dijous, 12 de febrer del 2015

Let's go Shopping: Mokuba


[ENG] The other day I went (again) to the shop I want to talk about today, Mokuba, a shop where you can find any ribbon you are thinking of...and it's great because I had a vague idea about what I was looking for but not a clear one, so I had the chance to spend a little while there trying to find the good one. 
At the end I bought a turquoise cotton ribbon that I used to sew my fabulous vintage bag. I'm super happy with the result.
Anyway, the thing is that we have this shop in town and if you need a ribbon, you definitely must go there. 

[CAT] L'altre dia vaig anar (de nou) a la botiga de la que us vull parlar avui, Mokuba, una botiga on pots trobar qualsevol tipus de cinta imaginable...això sí, només venen cintes, així que no espereu trobar-hi res més. 
I és que el lloc és una passada, amb passadissos de cintes on triar a remenar. Guai si no tens una idea clara del que vols, però si no tens idea en absolut t'hi pots morir abans no trobes allò que vols, perquè en realitat ho vols tot!

Jo tenia una idea aproximada del que buscava. Una cinta de "viu" per poder cosir a la bossa super xula que m'he fet. Com la tela és una mica com de sac, vaig tirar per una espècie de cordonet de cotó turquesa. Super guai.
Però "benu" només cinc centimets del lloc perquè si sou a Barcelona no us la deixeu escapar si mai necessiteu una cinta. Allà la trobareu segur!

I per mostra...un botó! Vull dir...una cinta!

Mokuba.
C/Córcega 220. Barcelona
Tel. 93 363 45 11
Obert: Dilluns-Divendres 09.30-14h/ 16.30-20h







2 comentaris:

  1. Quina passada això de només una botiga de cintes, em sembla increíble, ara coneixent-me a mi amb el cagadubtes que sóc, passaria tot el dia a la botiga i probablement sortiria sense haver decidit que comprar i atabalada. Em guardo la referència però crec que només hi podré anar quan tingui clar que necessito comprar!
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si no la coneixes, és una botiga que et recomano ni que sigui per anar a xafardejar. Ja veuràs que xula!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics