divendres, 25 de gener del 2013

I love food: Egg Shell Brownie

[ENG] I whish I had time for everything I'd like to do but luckily there are so many blogs to find lovely things so I just decided to start the new section about food and recipies I whish I had time to prepare.
And I'll start with this special brownie from La Receta de la Felicidad. A simple recipe but inside an egg!! So when you give it to your guests I bet their faces will be a poem....
So I'll leave you with the recipe and the pictures from her blog (don't miss it!)
Bon appétit!

Ingredients
  • 12-16 eggs for the shell (or an 8 inch pan if you want to bake a classic brownie)
  • 7 oz bittersweet chocolate, chopped (200 g)
  • 1 stick butter, room temperature (125 g)
  • 3 large eggs
  • 1 cup granulated sugar
  • 1 pinch of salt
  • 1 cup all-purpose flour
  • 3 Tbls unsweetened cocoa powder

Directions
  1. To prepare the egg shells, carefully poke a small hole at the bottom of each egg, using a corkscrew bottle opener. 
  2. Once you have poked a tiny hole, peel back the edges of the hole to expand it a bit. The holes need to be large enough to fit the tip of a piping bag inside.
  3. Turn the egg upside-down and dump out the contents, which you can store for other preparations I used a wooden skewer to help get all of the egg out of the shell.
  4. Rinse the insides of the eggs out thoroughly over the sink. Then, immerse them in saltwater for thirty minutes (100 g salt for every 1 liter water). Eggs need to be filled with the saltwater in order to sink.
  5. Rinse the egg shells in cold water and lay the eggs hole side down on a paper towel to dry.
  6. Drizzle about 1 teaspoon of sunflower oil in each egg and turn/flip it in your hand until the inside is completely covered. Get rid of any excessive oil. The easiest way to pour de oil inside the egg shell is to use a small funnel.
  7. Prepare the brownie batter.
  8. Put the chocolate and butter in a medium heatproof bowl and set over a pan of simmering water, or melt in the microwave Melt the chocolate and butter, stirring occasionally until smooth. Remove from heat and set aside to cool.
  9. In another medium bowl whisk together the eggs and sugar at low-medium speed until combined.
  10. Whisk the warm chocolate mixture into the egg mixture.
  11. Stir in the flour, salt and cocoa powder with a wooden spoon until just combined.
  12. Place the prepared egg shells into a cupcake tin. Use aluminum foil to help them stand upright.
  13. Load the batter into a piping bag fitted with a round tip. Make sure that the tip can fit the egg hole. If it can’t, expand the hole a little bit at a time until it fits. Fill your eggs about 3/4 full with batter. This is the tricky part. If you underfill the eggs, you won’t have a complete cake egg inside when you crack them after baking. If you overfill the eggs, cake will overflow out of the egg during baking. It looks ugly right after baking, but just remove
  14. the excess cake and clean the shell with a damp towel. It is important to do this when the cake is still hot, when cold it is much harder to clean the shell.
  15. Bake the eggs at 350º F for 15-20 minutes. Let cool, crack, and eat!

Preparation time: 40 minute(s)
Cooking time: 20 minute(s)
Number of servings (yield): 12-16

[CAT] Ojalà tingués temps per tot allò que voldria fer però per sort meva hi ha tants blogs on trobar coses guapíssimes, que he decidit començar secció nova sobre el menjar i les receptes que m'agradaria preparar. I començaré amb aquests brownies tant originals the La Receta de la Felicidad. Una recepta senzilla però dins un ou!!! La cara dels qui ho mengin ha de ser un poema segur!
Així que us deixo amb la recepta i les fotos del seu blog (no us el perdeu!!)
Bon appétit!

Ingredients
  • 12-16 ous, millor si són XL, o un motlle rectangular petit
  • 200 gr de xocolata per fondre
  • 125 gr de mantega a temperatura ambienti
  • 3 ous grans
  • 200 gr sucre
  • 125 gr de farina
  • 3 cullerades de cacau pur en pols (tipus Valor)
  • 1 polsim de sal

Preparació
  1. Anem a començar preparant les closques d'ou, que anem a usar com a motlle per fornejar 
  2. Amb la punta d'un llevatapas, punxem la part inferior de la closca, i amb els dits trenquem amb cura per fer un forat petit, almenys del gruix d'un dit petit, per on buidarem l'ou, i introduirem la massa després. 
  3. Buidem l'ou, que reservem per a altres preparacions, i aclarim amb aigua la pela de l'ou sota l'aixeta. Per a aquest pas de buidar la pela, el millor és ajudar-se d'una broqueta de fusta, així es buida perfectament i no queden restes d'ou a l'interior.
  4. Procedim així amb tots els ous.
  5. Omplim un bol ample amb aigua salada (100 gr per litre aproximadament). Introduïm les peles d'ou en l'aigua, on les deixarem, amb cura que quedin totalment cobertes per l'aigua, per espai de mitja hora.
  6. Passat aquest temps, traiem les peles d'ou, i les deixem assecar amb el forat cap avall sobre paper de cuina.
  7. Amb ajuda d'un embut petit, posem una mica d'oli a l'interior de cada ou, i la girem i movem perquè s'impregni bé d'oli per dins. Deixem sortir l'oli sobrant, i ja tenim els ous llestos per emplenar amb el brownie.
  8. Seguim preparant el brownie de xocolata.
  9. En un bol posem la mantega i la fonem en el microones, uns 45-60 segons.
  10. Afegim la xocolata trossejada a la mantega fosa calenta, i deixem reposar una mica perquè es vagi desfent la xocolata. Removem la barreja fins que la xocolata estigui totalment dissolt, si és necessari, posem uns segons més en el microones.
  11. En un altre bol, batem els ous amb el sucre, fins que estigui ben dissolt, però sense arribar a muntar-ho (a mà, o amb varetes elèctriques a velocitat baixa-mitjana).
  12. Barregem la xocolata i la mantega, que no hauran d'estar calentes, només temperats, amb els ous i el sucre.
  13. Agreguem la farina, el cacau i la sal, i batem uns segons més a velocitat baixa, just per barrejar-ho.
  14. Passem la barreja a una mànega pastissera amb filtre de la grandària adequada als forats dels nostres ous. Pot fer-se amb una bossa de congelació tallant-li la punta, però és més senzill amb filtre i es taca menys.
  15. Emplenem cada ou fins a 3/4 parts. Si aneu a usar qualsevol altra recepta de bescuit que porti llevat, us recomanaria emplenar-ho solament fins a 1/2 de la seva capacitat. De totes maneres, perquè el brownie quedi bé, el millor és que la massa sobresurti de la pela, d'aquesta manera ens assegurem que el brownie emplena tot l’ou i surt amb forma d'ou.
  16. Per fornejar els ous de brownie, precalentm el forn a 180º C. Col·loquem els ous sobre un motlle de magdalenes o muffins amb una mica de paper d'alumini, perquè els ous s’aguantin al forn i no se surti el farcit.
  17. Fornegem els ous de brownie entre 15 i 20 minuts.
  18. Traiem del forn, retirem l'excés de massa i netegem les restes de la pela amb un drap humit. Ull que si ho deixem refredar després ja és molt més complicat retirar les restes..
  19. Deixem refredar els ous totalment abans de servir.
  20. Servim amb el forat cap avall, com si fos un ou passat per aigua. I a veure quina cara posa la gent!
Preparació: 40 minuts
Temps de cocció: 20 minuts
Surten: 12-16


Brownie en cáscara de huevo



Brownie en cáscara de huevo


Brownie en cáscara de huevo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics