dimecres, 20 de juny del 2012

Las Niñas Antiguas ens busquem les garrofes...

[ENG] It's a well known thing that Las Niñas Antiguas are smart and nice girls, what will you say once I tell you one of them is doing a workshop in Nido de Abeja?! Yes, Sara, one of the niñas (and my beloved cousin) will be there on the 29th of june and 6th of july doing a workshop about the tatting lace technique. And this is because Sara had the loveliest grandma ever (l'àvia Anita) who thaught her with loads of love and patience.
So don't miss it cause it'll be a great success.
[CAT] Si ja és de tots sabut que Las Niñas Antiguas són trempades com elles soles, què direu quan descobriu que comencen a fer cursos a llocs tant xulos com Nido de Abeja?! Doncs sí, la Sara, una d'elles (i la meva cosina) els dies 29 de juny i 6 de juliol donarà un workshop sobre la tècnica de Frivolité, tota una filigrana. I és que la Sara tenia una àvia dolceta com ella sola (l'àvia Anita...la meva tia Anita...) que li va ensenyar amb molt d'amor una tècnica que ja quasi ningú fa per la seva dificultat. I és que la dona era un amor i la nena molt pacient i emprenedora...
Així que no perdeu l'oportunitat d'anar-hi que teniu l'èxit assegurat.


2 comentaris:

  1. Madre mía, Las Niñas abarcamos todas las disciplinas handmade! Ni el frivolité se nos resiste ;-)

    ResponElimina
  2. Aquest va dedicat a l'àvia Anita, que com ha dit ma mare, ha sigut molt bonic veure que fós objecte d'un escrit!!!!.... si ella em veiés!!!!

    Gràcies Mian!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics